Консултации

Имате ли нужда от помощ за изграждането на вашата инвестиционна стратегия? Може би имате план за действие, но нещо не ви достига – знания, опит, решителност или пък нещо друго… Чудите ли се как да започнете или откъде да започнете? В какво точно да инвестирате и кое би било успешно за вас в дългосрочен план?

Аз мога да ви помогна с отговорите на тези и още много други въпроси, които си задавате – от изясняване на намеренията ви, през избора на брокер, до стартирането и осъществяването на самите инвестиции.

Моята цел е малко (или много) по-различна от тази на общопрактикуващите финансови консултанти, мениджъри на взаимни фондове, банкери, както и всякакъв друг вид „съветници“, които, в повечето случаи, искат да приберат комисионна от вас, независимо дали са ви предоставили стойностна услуга и дали наистина са ви помогнали.

Аз възнамерявам да ви покажа как сами да започнете да управлявате по-добре парите си чрез инвестиране в различни активи. За мен е важно вие самите да разберете и да започнете да прилагате финансови практики, които ще направят инвестициите ви успешни. В даден момент, след известно време, няма да се нуждаете повече от мен. Тогава мога да кажа, че съм си свършил работата и дори вече можем да обменяме ценен опит, който ще ни изкачва все по-нагоре във финансово отношение.

Инвестирането е дългосрочен процес, неведнъж съм го споменавал в статиите, които пиша. Ето затова е ключово да се научим как да управляваме инвестициите си в наша полза и според нашите намерения и възможности. Успеем ли да го направим, успехът няма да закъснее.

Моите Услуги

Предлагам ви консултантските си услуги по въпросите, които всеки стартиращ начинаещ инвеститор си задава. Мога да ви съдействам и за изграждането на вашето дългосрочно портфолио от активи.

Няма да ви предлагам продукти и услуги, които аз самият не използвам. Всичко, което сте прочели на сайта ми относно инвестициите, е изцяло базирано на моя опит на финансовите пазари. Важно е да отбележа, че аз не съм сертифициран финансов консултант, нито данъчен такъв. Нямам образование в областта на финансите и не се имам за „професионален“ портфолио мениджър. Това, което ви предлагам, е моя опит, моите знания, които постоянно ъпдейтвам, моя пример и моето добро отношение и желание вие да бъдете успешни инвеститори.

УСЛУГА 1

КОНСУЛТАЦИИ

Какво можем да покрием с една консултация:

1.     Определяне на намеренията ви за дългосрочни инвестиции – видове активи, бюджет, период и други.

2.     Определяне и разпределение на активите в проценти.

3.     Пресмятане на минала възвръщаемост, както и определяне на евентуална бъдеща такава на средно годишна база.

4.     Съдействие при избор на брокер, както и указания за работа с платформите.

5.     Пресмятане на данъци, такси и комисионни, които възникват при търговия и държане на активите.

6.     Изясняване на данъчни въпроси – какво се декларира, къде се декларира, кога се декларира.

ЦЕНА: 130 ЛВ

*Времетраене: до 2 часа

*В цената влиза и последваща комуникация по имейл или телефон.

Това е една примерна консултация, чрез която можем да обсъдим различни теми в рамките на 2 часа. Обикновено, въпросите, които покриваме са тези и други подобни. Естествено, можем да поговорим и по други въпроси, които ви интересуват. Старая се да се справя с точките от таблицата, както и с други ваши въпроси в рамките на 2 часа, но ако времето не ни стигне, или пък имате още неща за доизясняване, можем да се уговорим и за допълнителна сесия.

В цената е включена и последваща комуникация по имейл, телефон, messenger, viber. Тук не поставям строго ограничение като брой имейли или разговори, които можем да си разменим, но все пак, мисля, че 2, 3 или 4 е разумна бройка. Ако се наложи, разбира се, ще я превишим :). Важното е нещата да се получат!

Консултациите могат да се извършват онлайн, по телефон или на живо.

УСЛУГА 2

ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОРТФОЛИО

Какво включва тази услуга:

1.     Избор на класове активи, съобразени с намеренията ви и плановете ви за дългосрочни инвестиции.

2.     Разпределение на тези активи в процентно съотношение.

3.     Разпределение на наличния капитал според активите и стратегиите, които ще се прилагат.

4.     Създаване на Google Sheets таблица изцяло съобразена с вашето портфолио и съответните избрани активи.

5.     Въвеждане на всеки актив в Google Sheets с формули за изчисляване на параметри като осреднена цена, обща инвестирана сума, комисионна за сделката и други.

6.     Създаване на визуализация и редица други функционалности за притежаваните активи.

7.     Подробно обяснение за работа с новосъздадената таблица.

8.     Съдействие чрез Teamviewer или споделен екран при покупка на самите финансови инструменти – какво да купите, от коя борса, как да го направите с брокера, който сте избрали. Закупуването на активите, инструкциите по управление на портфолиото, както и насоките по управлението на брокерската платформа, се извършват на живо през Teamviewer или споделен екран.

ЦЕНА: 240 ЛВ

*В цената влиза и последваща комуникация по имейл, телефон, messenger, viber.

*Тази услуга се състои от 2 части:

  1. Изграждане на портфолиото ви.
  2. Онлайн среща, в която представям портфолиото ви и реално показвам как се работи с платформите, кои активи се закупуват, както и напълно реално закупуване на самите активи.

*Всички цени са с ДДС и ще ви бъде издадена фактура.

Изграждането на портфолиото ви е изключително важно начинание, тъй като то ще е съобразено с вашите инвестиционни планове дългосрочно. Мога да ви уверя, че таблиците, които създавам, ще ви предоставят възможност да следите активите си за години напред. Във всеки един момент ще знаете с какви asset-и разполагате и как са разпределени те. Статистиката за движението и представянето на вашите инвестиции е ключов фактор за финансовия ви успех.

ВАЖНО: Необходимо е вие сами да въвеждате данните след ъпдейт на вашето портфолио (например покупка на даден актив). Формулите, тикър символите, както и много други функции, които са показани и въведени от мен предварително, ще ви спестят много време.

За мен е изключително важно да има комуникация през целия процес на установяване на портфолиото ви. Затова, аз ще ви помагам и съдействам докато видя, че се справяте сами и наистина разбирате какво правите. Последващата ни комуникация може да е по имейл, чрез чат клиент като viber, messenger или друг такъв, както и по телефон.

Както виждате, на общата цена от 370 лв (1 х Консултация + 1 х Изграждане на портфолио), имате възможността да навлезете силно и сериозно в дългосрочното инвестиране.

Ако искате да се доверите на моя опит, моите познания в областта на дългосрочните инвестиции, и моите намерения да помагам на повече хора да започнат да инвестират за по-доброто си финансово бъдеще, можете да се свържете с мен.

Погледнете и ОБУЧЕНИЯТА, които предлагам. Те идват като естествено продължение на Услуга 1 и Услуга 2. След като вече имате изградено портфолио и план за действие, може да изберете някои от обученията, чрез които ще се научите как да намирате компании, в които да инвестирате, как да намирате ETF-и, къде да търсите информация относно тези финансови активи, както и редица други детайли.

Чрез ОБУЧЕНИЯТА споделям с вас всички стъпки, които съм систематизирал през годините за определяне на печеливши инвестиции. Не ви спестявам нищо :). Всички обучения са индивидуални, в реално време, през платформи като ZOOM и Teamviewer.

За контакт:

Използвайте ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ на сайта или ми изпратете имейл на info@angelovdimitar.com

Може да се свържете с мен и чрез социалните мрежи:

FACEBOOK INSTAGRAM

Споделяне