Имате ли нужда от помощ за изграждането на вашата инвестиционна стратегия? Може би имате план за действие, но нещо не ви достига – знания, опит, решителност или пък нещо друго… Чудите ли се как да започнете или откъде да започнете? В какво точно да инвестирате и кое би било успешно за вас в дългосрочен план?

Аз мога да ви помогна с отговорите на тези и още много други въпроси, които си задавате – от изясняване на намеренията ви, през избора на брокер, до стартирането и осъществяването на самите инвестиции.

Димитър Ангелов

Моята цел е малко (или много) по-различна от тази на общопрактикуващите финансови консултанти, мениджъри на взаимни фондове, банкери, както и всякакъв друг вид „съветници“, които, в повечето случаи, искат да приберат комисионна от вас, независимо дали са ви предоставили стойностна услуга и дали наистина са ви помогнали.

Аз възнамерявам да ви покажа как сами да започнете да управлявате по-добре парите си чрез инвестиране в различни активи. За мен е важно вие самите да разберете и да започнете да прилагате финансови практики, които ще направят инвестициите ви успешни. В даден момент, след известно време, няма да се нуждаете повече от мен. Тогава мога да кажа, че съм си свършил работата и дори вече можем да обменяме ценен опит, който ще ни изкачва все по-нагоре във финансово отношение.

Инвестирането е дългосрочен процес, неведнъж съм го споменавал в статиите, които пиша. Ето затова е ключово да се научим как да управляваме инвестициите си в наша полза и според нашите намерения и възможности. Успеем ли да го направим, успехът няма да закъснее.

Моите Услуги

Предлагам ви консултантските си услуги по въпросите, които всеки стартиращ начинаещ инвеститор си задава. Мога да ви съдействам и за изграждането на вашето дългосрочно портфолио от активи.

Няма да ви предлагам продукти и услуги, които аз самият не използвам. Всичко, което сте прочели на сайта ми относно инвестициите, е изцяло базирано на моя опит на финансовите пазари. Важно е да отбележа, че аз не съм сертифициран финансов консултант, нито данъчен такъв. Нямам образование в областта на финансите и не се имам за „професионален“ портфолио мениджър. Това, което ви предлагам, е моя опит, моите знания, които постоянно ъпдейтвам, моя пример и моето добро отношение и желание вие да бъдете успешни инвеститори.

Инвестиционни Консултации

Какво можем да покрием с една консултация:

ЦЕНА

150 лв
  • Времетраене: 1 час
  • В цената влиза и последваща комуникация по имейл или телефон.

Изграждане на Портфолио

Какво включва тази услуга:

ЦЕНА

260 лв
  • Времетраене: до 2 часа
  • В цената влиза и последваща комуникация по имейл или телефон.

В цената на услугите е включена и последваща комуникация по имейл, телефон, messenger, viber. Тук не поставям строго ограничение като брой имейли или разговори, които можем да си разменим, но все пак, мисля, че 2, 3 или 4 е разумна бройка. Ако се наложи, разбира се, ще я превишим :). Важното е нещата да се получат!

Изграждането на портфолиото ви е изключително важно начинание, тъй като то ще е съобразено с вашите инвестиционни планове дългосрочно. Мога да ви уверя, че таблиците, които създавам, ще ви предоставят възможност да следите активите си за години напред. Във всеки един момент ще знаете с какви asset-и разполагате и как са разпределени те. Статистиката за движението и представянето на вашите инвестиции е ключов фактор за финансовия ви успех.

ВАЖНО: Необходимо е вие сами да въвеждате данните след ъпдейт на вашето портфолио (например покупка на даден актив). Формулите, тикър символите, както и много други функции, които са показани и въведени от мен предварително, ще ви спестят много време.

За мен е изключително важно да има комуникация през целия процес на установяване на портфолиото ви. Затова, аз ще ви помагам и съдействам докато видя, че се справяте сами и наистина разбирате какво правите.

Консултациите могат да се извършват онлайн, по телефон или на живо.

Както виждате, на общата цена от 410 лв (1 х Консултация + 1 х Изграждане на портфолио), имате възможността да навлезете силно и сериозно в дългосрочното инвестиране.

Ако искате да се доверите на моя опит, моите познания в областта на дългосрочните инвестиции, и моите намерения да помагам на повече хора да започнат да инвестират за по-доброто си финансово бъдеще, аз ще се радвам да работим заедно.

Поръчай и двете услуги за 410 лв и започни да инвестираш СЕГА!

*ВАЖНО: Всички консултации, както и портфолиа, са изцяло с образователна и информативна цел. Те не представляват финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приемат като такива.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 2 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 5 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.