Ела в Angelov Dimitar Community – мястото, където ще научиш всичко за инвестициите!

Димитър Ангелов angelovdimitar.com

Здравейте !

Аз съм Димитър Ангелов (този от снимката), на 36 години – предприемач и инвеститор. Моята цел е да бъда финансово свободен – да разполагам със себе си и времето си и да правя това, което обичам.

Ще споделям с вас моите мисли и моя опит за това как да станете по-богати, по-успешни и по-щастливи.

Вярвам, че младите хора в България са изключително умни и способни и искам да помогна на колкото се може повече от тях да помислят за своето бъдеще, бъдеще без финансови проблеми.

Този уебсайт е за хора, които не се примиряват с обкръжаващата ги действителност, за тези от вас, които искат повече и вярват, че могат да постигнат целите си, да осъществят мечтите си.

Искате ли цял живот да работите за пари или предпочитате парите да работят за вас?

Искате ли да забогатеете и да се радвате на живота докато сте млади?

Можете да го направите. Няма да стане за 1-2 дни или за 1 година, но когато имате план и целта ви е ясна, то няма какво да ви спре. Затова, действайте, не се колебайте. Единствено вие може да се погрижите най-добре за себе си.

ВАЖНО: Този уебсайт не е финансов съветник. Също така не ви гарантира печалби, нито пък загуби. Съдържанието се основава на мой опит и мои разсъждения и разбирания по всички теми, като по никакъв начин не ангажира с действие. Всичко зависи от вас – вие решавате дали да следвате методите описани от мен, или да подходите по ваш уникален начин. Отговорността е изцяло ваша.

Приемете статиите като четиво, което може да ви напътства и помогне в някои ваши начинания – както инвестиционни, така и за личностно развитие. В никакъв случай не приемайте изписаното от мен като финансов, инвестиционен или личен съвет, носещ някаква изгода.

angelovdimitar.com е преди всичко уебсайт за образователно забавление, защото пътят към успеха трябва да носи удоволствие на този, който го извървява. Иначе просто няма смисъл да тръгваме :).

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.