Ела в Angelov Dimitar Community 

"Това е най-важният курс, който съм правил досега! Иска ми се да имаше такъв, когато аз започвах да инвестирам..."

Как можеш да започнеш да инвестираш, след като нищо не разбираш? Чувал си оттук и оттам, че това е удачно, работи, доста хора го правят, но все пак ТИ не знаеш как да започнеш. И е добре, че не си започнал! Редно е да имаш фундаментален набор от знания, за да си гарантираш успешен старт в инвестициите.

Точно такива основни познания за инвестирането ще получиш от този подробен курс за напълно начинаещи инвеститори. Съдържанието е представено на достъпен език, без сложни термини, за да може да се разбере и заработи за всички!

С видео курса “КАК ДА ИНВЕСТИРАМ КАТО НИЩО НЕ РАЗБИРАМ?” ще придобиеш увереност за инвестициите, които правиш и ще може да взимаш информирани решения в своя полза!

Този курс е подходящ за напълно начинаещи!

Преминавайки този детайлен практически видео курс, ти ще може спокойно да превърнеш инвестициите в част от живота си и да започнеш реално да ги правиш.

Защо да изберете видео курса: 

“КАК ДА ИНВЕСТИРАМ КАТО НИЩО НЕ РАЗБИРАМ?”

Инвестициите на фондовата борса са доказано един от най-удачните начини да използваме парите си. Но ако не знаем как работят пазарите и различните типове инвестиции, то ние можем да си гарантираме, че ЩЕ ИЗГУБИМ парите си, вместо да ги накараме да работят за нас.

Необходимо е да отделим време и да придобием основни знания за това как работят този тип инвестиции и съответно по този начин да вземаме единствено и само информирани решения, защото това е правилният начин за постигане на успех дългосрочно. 

Ако искате да придобиете качествени, работещи знания относно инвестирането, поднесени на достъпен език, за да получите максимално добри резултати, то този видео курс е може би точно за вас.

Преминавайки през курса, вие със сигурност ще знаете повече за инвестициите отколкото 95% от хората. Просто самият курс е систематизиран по такъв начин, на модули, че съдържанието се усвоява бързо и лесно, както и се прилага на практика.

Може би се уморихте да се лутате из безбройните сайтове и канали за информация, да се парализирате докато анализирате и в крайна сметка в главата ви да има едни объркващи, непълни, неясни и много неточни, неработещи знания относно инвестирането.

Случвало ли ви се е да се чувствате объркани, подведени, със силни съмнения за инвестирането на фондовата борса и въпреки това да знаете, че това е удачно място за парите ви и си заслужава да му дадете шанс, защото е доказано и работещо, но накрая на деня… не знаете как да го направите?

“Губите” ли се понякога из дебрите на това огромно море от подвеждаща информация, попадайки на най-различни и красноречиви анализи, мнения, слухове и страхове?

Ако отговоряте с “ДА” на тези въпроси, то този курс е точно за ВАС! Позволете ми да ви запозная с инвестирането като процес като ви предам точни и ясни знания на достъпен език. Ще се научите как да “разбирате” инвестициите по начин, който да работи за самите вас!

ТОП ползи от този курс

Спестяваш ВРЕМЕ

Съкращаваш месеци и дори години лутане и търсене на информация. С помощта на ясните и достъпни обяснения за инвестициите реално ще може да започнеш да инвестираш в най-кратък срок.

Категоризирано съдържание в модули

Курсът е разделен на модули, които винаги можеш да гледаш, да се връщаш, да ги повтаряш, без да се изгубваш и затрупваш с много информация наведнъж. Няма опасност да се парализираш докато анализираш! 🙂

КРАЙ на Незнанието и Колебанието

Ще придобиеш фундаментални работещи знания за инвестициите, които ще ти дадат увереност и способност да вземаш информирани решения.

СТОП на грешките

Ще изкорениш възможността да допускаш основни фундаментални грешки, които ще ти загубят време и пари.

Видео курс с ВЕЧЕН достъп

Разполагаш с винаги ъпдейтната последна версия на курса и може да гледаш модулите по всяко време на всяко едно устройство, което пожелаеш. Ще бъдеш винаги в крак с последните новости, които включвам!

Кой съм аз и какво ме кара да създавам курсове, обучения, видеа и статии на инвестиционни теми и теми “от живота”?

Аз съм Димитър Ангелов, предприемач и инвеститор, запален по финансовата независимост и нейното постигане чрез дългосрочно инвестиране на фондовата борса. Мисията ми е “да предам нататък” и да споделя всичко, което знам с колкото се може повече българи, които търсят по-добър начин да управляват парите си.

Стартирах сам, де да имаше такъв курс, когато започвах… Самообучавах се за инвестирането и се учих в движение, допускайки много грешки и поучавайки се от тях. Минах през спекулацията и трейдинга, спечелих и изгубих много пари, нерви и време. Но придобих много опит, който е безценен и работи в моя полза. Намерих своето място при дългосрочните инвестиции. Установих, че за тях си заслужава да отделя време и усилия и да ги превърна в част от живота си.

Дисциплината, постоянството, решимостта и търпението са само малка част от качествата, които придобих и не спирам да развивам. Инвестирането с дългосрочен хоризонт влияе силно на живота ми. Този процес ми помага да съм финансово свободен и АЗ да определям бъдещето си.

Проектът angelovdimitar.com, който стартирах през лятото на 2020-та година, помага на стотици хора ежедневно да се ограмотяват по различни инвестиционни теми и да намират реални работещи решения за своите спестявания. Безплатната информация, поднесена на достъпен и разбираем език, е начинът, чрез който аз достигам до хиляди БЪЛГАРИ, които искат да помислят за своето по-добро финансово бъдеще. Щастлив съм от факта, че мога да помагам. Ще продължавам да го правя!

Видео съдържанието, което създавам на YOUTUBE канала ми, който е един от водещите в България на инвестиционна тематика, също дава реални и работещи знания за инвестирането. Надявам се чрез добрите си намерения и пълната си отдаденост, да успявам да предам своя опит, за да бъдете вие все по-успешни инвеститори! 

Какво ще научите от видео курса:

“КАК ДА ИНВЕСТИРАМ КАТО НИЩО НЕ РАЗБИРАМ?”

Както виждате, изобщо не се щадя да предам знанията, които имам и това е най-подробният и най-важен курс, който съм правил досега! Закупувайки този видео курс, вие инвестирате в знания, които винаги ще ви помагат по инвестиционния път, по койтo поемете.

Поръчайте курса “КАК ДА ИНВЕСТИРАМ КАТО НИЩО НЕ РАЗБИРАМ?” още СЕГА! Направете ВАЖНА СТЪПКА напред към успешните инвестиции.

Съкратете драстично времето за усвояване на основни знания. Сведете до минимум обичайните грешки на начинаещите инвеститори. Използвайте максимално ефективно вашите пари с курса, който дава реални работещи РЕШЕНИЯ!

Цена: 297 лв

Имате въпроси относно този курс? Просто попитайте! С телефонен разговор ще изясним всичко, което ви интересува.

*ВАЖНО: Този курс е изцяло с информативна цел. Той не представлява финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приема като такъв.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите продукти:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.