Ела в Angelov Dimitar Community

Фондовата борса доказано е произвела най-много милионери по света. Акциите на публично търгуваните компании в днешно време са широко достъпни и ние можем да инвестираме в тях свободно.

Но моментната пазарна цена на акциите НЕ винаги отразява тяхната реална стойност. Цената се движи от механизма на supply & demand (търсене и предлагане). И този механизъм много често НЕ показва реалната и справедлива цена на компаниите. Затова имаме подценени и надценени компании.

Чрез курса Как да намираме подценени компании ще може да определяте дали една компания е подценена или надценена спрямо пазара. 

Това е детайлен практически видео курс, целящ да ви направи способни да намирате подценени от пазара акции и по този начин да правите все по-успешни инвестиции.

Защо да изберете видео курса: 

“Как да намираме подценени компании?”

Както във всяка друга сфера, на фондовата борса също има редица особености, опасности и “подводни камъни”, които могат да ни попречат да спечелим и дори в много от случаите можем да изгубим пари или пък инвестициите ни да бъдат неуспешни и непечеливши за много дълъг период.

Ако искате да избегнете грешките на почти всички начинаещи инвеститори и да научите как да определяте справедливата цена на компанията и дали тя е подценена или надценена, то този курс е точно за вас.

Ако инвестирането за вас не е просто “игра” на Купи ниско и Продай високо, а нещо, което може да ви подсигури стабилно финансово положение, то да сте наясно в какво инвестирате и каква е реалната, справедлива цена на дадения актив, е от изключително важно значение за успешни инвестиции.

Преминавайки през този курс, вие със сигурност ще различите много ясно кои са компаниите “балони” и кои са тези, които са подценени и в тях има логика да се инвестира.

Уморихте ли се да купувате акции и след това те да падат с по 30-50-70%, без ясно изразен потенциал за връщане на предишните нива?
Случва ли ви се често инвестирането да ви изглежда повече като хазартна игра и всъщност да виждате, че постоянно претърпявате загуби или имате много малки или никакви печалби?

Ако отговорът на тези въпроси е “ДА”, то този курс е точно за ВАСПозволете ми да ви покажа как аз избирам подценени компании и инвестирам разумно с ясен анализ и обещаващ план, базиран на години опит.

ТОП предимства на този курс

Спестявате ВРЕМЕ

Скъсявате с месеци и дори с години пътя си към успешното инвестиране на фондовата борса. Аз споделям целия си опит с вас и го правя по достъпен начин, на разбираем език.

Видео курс с ВЕЧЕН достъп

Винаги разполагате с последната ъпдейтната версия на курса. Ще може да гледате всички подобрения, които предстоят занапред.

Край на сигурните ЗАГУБИ

Компаниите "балони" остават в миналото за вас. Ще можете ясно да отсявате надценените акции и по този начин да избегнете "лоши" инвестиции, предвещаващи само загуби.

ГРЕШКИТЕ са минимални

Знаейки в детайли основите и механизмите, чрез които намираме и определяме подценените компании, свеждаме грешките до минимум.

Ставате част от ИНВЕСТИЦИОННО ОБЩЕСТВО

Когато закупите курса, влизате в затворена група от инвеститори. Имате достъп до платформа с ЧАТ на живо (DISCORD), където можете да комуникирате с други хора, преминали през курсовете и обученията, които провеждам.

БОНУСИ, ТОМБОЛИ и лични ОФЕРТИ

Като част от затвореното инвестиционно общество на angelovdimitar.com, вие имате експозиция към много БОНУСИ, шанс да спечелите награди от различни ТОМБОЛИ, както и индивидуални оферти и отстъпки за всички продукти.

Димитър Ангелов

Кой съм аз и защо правя обучения, курсове, видеа и статии на инвестиционни теми и теми “от живота”?

Името ми е Димитър Ангелов и инвестирам дългосрочно на фондовите пазари вече няколко години.

Стартирах сам. Самообучавах се за инвестирането и се учих от своите грешки. Минах през спекулацията и трейдинга, спечелих и изгубих много пари, нерви и време. Но придобих много опит, който е безценен и работи в моя полза. Намерих своето място при дългосрочните инвестиции. Установих, че за тях човек си заслужава да отдели време и усилия и да ги превърне в част от живота си.

Дисциплината, постоянството, решимостта и търпението са само малка част от качествата, които придобих и не спирам да развивам. Инвестирането с дългосрочен хоризонт влияе силно на живота ми. Този процес ми помага да съм финансово независим и АЗ да определям бъдещето си.

Проектът angelovdimitar.com, който стартирах през лятото на 2020-та година, помага на стотици хора ежедневно да се ограмотяват по различни инвестиционни теми и да намират реални работещи решения за своите спестявания. Безплатната информация, поднесена на достъпен и разбираем език, е начинът, чрез който аз достигам до хиляди Българи, които искат да помислят за своето по-добро финансово бъдеще. Щастлив съм от факта, че мога да помагам. Ще продължавам да го правя!

Видео съдържанието, което създавам на YOUTUBE каналът ми, който е един от водещите в България на инвестиционна тематика, също дава реални решения за това как и в какво да започнем да инвестираме. Надявам се, че чрез добрите си намерения и пълната си отдаденост, успявам да предам своя опит, за да бъдете все по-успешни инвеститори! 

Какво ще научите от курса:

“Как да намираме подценени компании?”

Спрете да инвестирате на сляпо! Спрете да се доверявате на коментари и препоръки в социалните мрежи, на “hype”-ове, разсъждения и “анализи” на хора, които не са инвестирали дори 1 лев на фондовата борса! Вземете нещата в свои ръце! Научете как ВИЕ сами може да определяте успешните си инвестиции.

Поръчайте курса “Как да намираме подценени компании?” още СЕГА! Направете ВАЖНА СТЪПКА напред към успешните инвестиции.

Оптимизирайте своето време и използвайте максимално ефективно вашите пари с курса, който дава реални работещи РЕШЕНИЯ!

Цена: 349 лв

Имате въпроси относно този курс? Просто се свържете с мен! С телефонен разговор в рамките на 15 минути ще изясним всичко, което ви интересува.

*ВАЖНО: Този курс е с изцяло информативна цел. Той не представлява финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приема като такъв.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 2 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.