Ела в Angelov Dimitar Community – мястото, където ще научиш всичко за инвестициите!

Наръчник по Инвестиране:

Силата на ETF

Изгради, Запази и Увеличи своето богатство

 
  • Инвестицията в ETF е доказана и работеща стратегия за създаване на пасивен доход.

  • Този наръчник дава конкретни и ясни знания за ETF-те на достъпен и разбираем език.

  • В книгата се набляга на реални примери и практически способи за избор на добри борсово търгувани фондове.

Силата на ETF е книга, която е напълно подходяща за начинаещи инвеститори, търсещи начини за истински, доказан начин за разумно спестяване на пари чрез инвестиции на фондовата борса. Тази книга е за всички хора, които нямат време и желание да анализират отделни компании и да поемат големи рискове!

Какво ти дава книгата “Силата на ETF”?

Получаваш и БОНУСИ към книгата... НЕ 1 Бонус, а 2 БОНУСА!

БОНУС 1: Списък с ETF-и за европейски граждани

Получаваш списък с различни ETF-и, които са удачни за нас българите като европейски граждани. Всеки ETF идва с кратък анализ, за да не губиш време в прекалено много търсене, а да има направо откъде да започнеш - избираш и ако ETF-ът пасва на твоите цели, просто действаш! Друго си е като има фундамент, на който да стъпиш 🙂

БОНУС 2: Чеклист за бърз анализ на ETF

Получаваш и един чеклист, който ти позволява стъпка по стъпка да преминаваш през всеки един ETF, който харесаш и по този начин можеш бързо да го анализираш за себе си и да разбереш дали отговаря на твоите изисквания за възвръщаемост, за диверсификация, за експозиция към определени сектори, държави и други критерии, които може да имаш.

Кой съм аз и защо написах книгата "Силата на ETF"?

Аз съм Димитър Ангелов, предприемач и инвеститор, запален по финансовата независимост и нейното постигане чрез дългосрочно инвестиране на фондовата борса. Мисията ми е “да предам нататък” и да споделя всичко, което знам с колкото се може повече българи, които търсят по-добър начин да управляват парите си.

Написах книгата “Силата на ETF”, защото инвестирането в борсово търгувани фондове е един от начините, който аз практикувам за спестяване на част от доходите си и с годините установих, че това е всъщност начин на спестяване, който всеки може да приложи и да спечели дългосрочно от него.

Целта ми с написването на тази книга е повече хора да осъзнаят, че инвестирането на фондовата борса в доказали се с десетилетия активи е един от най-удачните начини да използваме парите си. Това е и един от най-пасивните начини, като в същото време, със силата на сложната лихва, този тип инвестиция се превръща неминуемо и в доста печелившо начинание в дългосрочен план.

В тази книга споделям всички фундаментални знания за ETF-те, които трябва да усвоим преди да започнем да инвестираме в тях. И ги споделям на достъпен език, защото смятам, че инвестирането е за всеки и именно затова всяка информация трябва да е поднесена по разбираем начин.

Наръчникът по инвестиране “Силата на ETF” е за хора, които нямат времето и уменията да анализират и пресмятат справедливите цени на отделни компании, но все пак са наясно с дългосрочната полза от инвестирането на фондовата борса. ETF-ите ни дават възможността да спестяваме парите си инвестирайки ги по абсолютно пасивен начин и възползвайки се от доказано добрата дългосрочна възвръщаемост, която предоставя фондовата борса.

Искаш ли да спестяваш парите си по един доказано работещ, супер пасивен и печеливш начин? Всичко, от което имаш нужда като знания е събрано в тази книга. Това е един истински работещ наръчник за инвестиране в ETF-и на достъпен български език.

*** Силата на ETF ***

Цена: 39 лв 29 лв

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.