Ела в Angelov Dimitar Community 

Изграждането на инвестиционен портфейл е фундаментално важно, за да постигаме дългосрочни успехи на фондовата борса. 

Портфолиото от активи, което създадем за себе си ще ни позволи да следваме стриктно нашия план и да постигаме своите финансови цели напред във времето, без да се отклоняваме от пътя, който сме поели.

От това видео обучение ще получиш важни и практични знания как да планираш своите инвестиции и да си изградиш портфолио от различни активи, които да са съобразени с твоята възраст, с твоя толеранс към риск и с твоите възможности.

С видео курса КАК ДА ИЗГРАДИМ НАШЕТО ИНВЕСТИЦИОННО ПОРТФОЛИО?” ще вкараш активите си в рамки и ще ги накараш да заработят максимално ефективно за теб с най-правилната стратегия в дългосрочен план.

Този курс е подходящ за напълно начинаещи!

Преминавайки този детайлен практически видео курс, ти ще имаш ясен план за действие – в какво да инвестираш, как и кога точно да инвестираш, с каква стратегия да подходиш и какво реално можеш да очакваш от своите инвестиции.

*ВАЖНО: Курсът е в предварителна ПРОДАЖБА до 15 Юни 2024 и цената е промоционална (-67%) за ограничен период.

Защо да избереш видео курса: 

“КАК ДА ИЗГРАДИМ НАШЕТО ИНВЕСТИЦИОННО ПОРТФОЛИО?”

Инвестициите на фондовата борса са доказано един от най-удачните начини да използваме парите си. Но ако подходим без план, ние обричаме себе си на неуспех! Ето защо е от ключово значение да имаме инвестиционен портфейл, който да поддържаме във времето. Само така можем да постигаме реални добри резултати, които сме премерили правилно за себе си.

Необходимо е да изберем правилна за нас стратегия на инвестиране и да изградим портфолиото си по начин, който е съобразен със самите нас, а не да разчитаме на стари и затвърдени вече неработещи практики, които ще загубят времето ни, ще загубят и парите ни! 

Ако искаш сам да конструираш своето инвестиционно портфолио и да го поддържаш с лекота във времето, то този видео курс е може би точно за теб!

Преминавайки през курса, ти със сигурност ще знаеш как да изградиш своя план за дългосрочно инвестиране – кои стратегии ще приложиш, какви активи ще притежаваш, как ще менажираш своя портфейл във времето напред. Курсът покрива всички важни аспекти от изграждането на портфолио от активи и те учи как на практика да задействаш нещата в твоя полза!

Може би се умори да се луташ из безбройните сайтове и канали за информация, да се парализираш докато анализираш и в крайна сметка в главата ти да има едни объркващи, непълни, неясни и много неточни, неработещи знания относно това колко акции или ETF-и точно да имаш, как да ги разпределиш процентно, кога да купуваш, кога да продаваш, какви стратегии да използваш…

Най-вероятно, ако вече имаш инвестиции, то не знаеш точно как да ги управляваш ефективно – някои са се покачили прекалено много и се чудиш дали да ги продаваш или да ги оставиш да се покачват още, но ако паднат…?, Други пък са паднали значително и те налягат мисли дали да не се отървеш от тях, за да не губиш още…

Ако си задаваш подобни въпроси, то този курс е точно за ТЕБ! Позволи ми да те запозная с най-добрите практики в изграждането на ТВОЯ инвестиционен портфейл. Ще се научиш как да управляваш инвестициите си по свой начин, който да работи за самия теб!

ТОП ползи на този курс

Спестяваш ВРЕМЕ

Буквално съкращаваш години в търсене на правилната инвестиционна стратегия за теб и избора на правилните активи. Този курс ще ти даде един спектър от решения, които можеш да приложиш на практика ВЕДНАГА!

Категоризирано съдържание в модули

Курсът е разделен на модули, които винаги можеш да гледаш, да се връщаш, да ги повтаряш, без да се изгубваш и затрупваш с много информация наведнъж. Това е един истински работещ видео наръчник по изграждане на портфолио!

Започваш Правилно ВЕДНАГА!

След като изгледаш този курс, ти ще бъдеш готов да създадеш или подобриш своето инвестиционно портфолио по начин, който работи в твоя полза!

СТОП на грешките

Няма да трябва да пробваш и да грешиш, съответно да губиш пари докато се научиш да инвестираш правилно за ТЕБ! Този курс те учи също и какво ДА НЕ правиш!

Видео курс с ВЕЧЕН достъп

Разполагаш с винаги ъпдейтната последна версия на курса и може да гледаш модулите по всяко време на всяко едно устройство, което пожелаеш. Ще бъдеш винаги в крак с последните новости, които включвам!

Супер БОНУС за още по-добри резултати

Получаваш онлайн платформа в Google Sheets, на която лесно да изградиш своя инвестиционен портфейл и да следиш неговото представяне след това.

Кой съм аз и какво ме кара да пиша книги и да създавам курсове, обучения, видеа и статии на инвестиционни теми и теми “от живота”?

Аз съм Димитър Ангелов, предприемач и инвеститор, запален по финансовата независимост и нейното постигане чрез дългосрочно инвестиране на фондовата борса. Мисията ми е “да предам нататък” и да споделя всичко, което знам с колкото се може повече българи, които търсят по-добър начин да управляват парите си.

Стартирах сам, де да имаше такъв курс, когато започвах… Самообучавах се за инвестирането и се учих в движение, допускайки много грешки и поучавайки се от тях. Минах през спекулацията и трейдинга, спечелих и изгубих много пари, нерви и време. Но придобих много опит, който е безценен и работи в моя полза. Намерих своето място при дългосрочните инвестиции. Установих, че за тях си заслужава да отделя време и усилия и да ги превърна в част от живота си.

Дисциплината, постоянството, решимостта и търпението са само малка част от качествата, които придобих и не спирам да развивам. Инвестирането с дългосрочен хоризонт влияе силно на живота ми. Този процес ми помага да съм финансово свободен и АЗ да определям бъдещето си.

Проектът angelovdimitar.com, който стартирах през лятото на 2020-та година, помага на стотици хора ежедневно да се ограмотяват по различни инвестиционни теми и да намират реални работещи решения за своите спестявания. Безплатната информация, поднесена на достъпен и разбираем език, е начинът, чрез който аз достигам до хиляди БЪЛГАРИ, които искат да помислят за своето по-добро финансово бъдеще. Щастлив съм от факта, че мога да помагам. Ще продължавам да го правя!

Видео съдържанието, което създавам на YOUTUBE канала ми, който е един от водещите в България на инвестиционна тематика, също дава реални и работещи знания за инвестирането. Надявам се чрез добрите си намерения и пълната си отдаденост, да успявам да предам своя опит, за да бъдете вие все по-успешни инвеститори! 

Какво ще научиш от видео курса:

“КАК ДА ИЗГРАДИМ НАШЕТО ИНВЕСТИЦИОННО ПОРТФОЛИО?”

Този курс ще ти даде точните насоки, от които имаш нужда, за да управляваш парите си като ги инвестираш на фондовата борса с план, който е лично за теб и който работи в твоя полза дългосрочно!

Поръчай курса “КАК ДА ИЗГРАДИМ НАШЕТО ИНВЕСТИЦИОННО ПОРТФОЛИО?” още СЕГА! Направи ВАЖНА СТЪПКА напред към успешните инвестиции.

Вкарай активите си в рамка, която ти определяш. Накарай ги да заработят пълноценно за теб! Съкрати драстично времето за придобиване на фокусирани знания за изграждане на твоя инвестиционен портфейл. Сведи до минимум обичайните грешки на начинаещите инвеститори. Използвай максимално ефективно своите пари с курса, който дава реални работещи РЕШЕНИЯ!

*ВАЖНО: Курсът е в предварителна ПРОДАЖБА до 15 Юни 2024 и цената е промоционална (-67%) за ограничен период.

Цена: 297 лв 97 лв

Имаш въпроси относно този курс? Просто попитай! С телефонен разговор ще изясним всичко, което те интересува.

*ВАЖНО: Този курс е изцяло с информативна и образователна цел. Той не представлява финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приема като такъв. Споменатите реални активи в курса не бива да се приемат като инвестиционен съвет!

Какво мислят за мен хората, които закупиха моите продукти:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.