Ела в Angelov Dimitar Community

ETF-ите набират все по-голяма популярност сред дългосрочните инвеститори, които искат да управляват парите си по един по-пасивен начин. Точно такава възможност ни предоставят борсово търгуваните фондове.

Основните качества на ETF-ите са нисък риск, добра диверсификация и адаптивност. Това ги прави един от най-удачните финансови инструменти, в които можем да инвестираме.

Има обаче редица особености, с които трябва да се запознаем, за да е максимално ефективна нашата инвестиция.

Курсът Как да инвестираме в ETF дава отговори на всички въпроси!

Това е практически видео курс, целящ да ви запознаe с абсолютно всички детайли и “подводни камъни” при инвестицията в ETF.

ТОП предимства на този курс

Този курс ще ви спести време

Ще съкратите с месеци търсенето и анализирането на информация за ETF-ите. Получавате всичко в синтезиран, достъпен вид.

Tова е видео курс с вечен достъп

Гледайте в удобно за вас време, разполагайки винаги с актуалната версия на курса. Когато правя някакъв ъпдейт, той е наличен и за вас, независимо кога сте закупили това видео обучение.

Ще спестите пари

Ще се предпазите от това да инвестирате във финансови инструменти, които могат да "изядат" парите ви и да загубите всичко.

Ще избегнете много грешки

Ще сведете до минимум грешките, които прави всеки начинаещ инвеститор, като например регистрация в неподходящи брокери и заплащане на високи комисионни.

Ставате част от ИНВЕСТИЦИОННО ОБЩЕСТВО

Когато закупите курса, влизате в затворена група от инвеститори. Имате достъп до платформа с ЧАТ на живо (DISCORD), където можете да комуникирате с други хора, преминали през курсовете и обученията, които провеждам.

БОНУСИ, ТОМБОЛИ и лични ОФЕРТИ

Като част от затвореното инвестиционно общество на angelovdimitar.com, вие имате експозиция към много БОНУСИ, шанс да спечелите награди от различни ТОМБОЛИ, както и индивидуални оферти и отстъпки за всички продукти.

Димитър Ангелов

Ако досега не сте се запознали с мен и с това, което правя, ето накратко кой съм аз и какви ги върша 🙂

Казвам се Димитър Ангелов и съм дългосрочен инвеститор и създател на съдържание. Доставя ми огромно удоволствие да анализирам финансови инструменти (акции и ETF-и). 

В продължение на няколко години се самообразовах и самообучавах в инвестирането. Правех го всеки ден и продължавам да го правя. Става ми все по-интересно! Стигнах до там, че придобих доста знания, както и практически умения. И реших, че те не трябва да са само за мен, защото инвестирането може да се превърне в избор за всеки. Това е избор за по-добър живот без финансови затруднения. 

През 2020-та година създадох уебсайта angelovdimitar.com, където споделям с вас всичките си знания и опит на фондовата борса. Цялата информация е на достъпен език и всеки сложен термин е “преведен” разбираемо.

YOUTUBE каналът ми, който е един от водещите в България на инвестиционна тематика, дава реални решения за това как и в какво да започнем да инвестираме. Надявам се съдържанието, което създавам да ви помага във вземането на успешни инвестиционни решения!

Какво ще научите от този курс:

Ако смятате, че видео курсът Как да инвестираме в ETF е подходящ за вас, може да направите своята поръчка СЕГА и да съкратите значително пътя си към успешните дългосрочни инвестиции.

Закупете курса, който дава РЕШЕНИЯ!

Цена: 299 лв

Имате въпроси относно този курс? Просто попитайте! С телефонен разговор в рамките на 15 минути ще изясним всичко, което ви интересува.

*ВАЖНО: Този курс е с изцяло образователна цел. Той не представлява финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приема като такъв.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.