Ела в Angelov Dimitar Community – мястото, където ще научиш всичко за инвестициите!

Наръчник по Инвестиране:

Силата на Дивидентите

Дългосрочни Инвестиции за Увеличаващ се Пасивен Доход

  • Инвестицията в дивидентни компании е доказано работеща и е една от най-успешните и пасивни инвестиции, които можем да направим.
  • Този наръчник дава конкретни знания за дивидентните акции на достъпен, разбираем език + видео курс + калкулатор.
  • Теорията е нищо без практика! Затова, в книгата се набляга на реални примери и практически способи за избор на добри дивидентни компании.

“Силата на Дивидентите” е книга на хартиен носител.

Силата на Дивидентите е книга, която е напълно подходяща за начинаещи инвеститори, търсещи начини за истински, доказан и постижим пасивен доход. Тази книга е за всички хора, които искат да спестяват парите си по един умен и доказано работещ в тяхна полза начин.

Какво ти дава книгата “Силата на Дивидентите”?

Получаваш и голям БОНУС към книгата

Видео Курс + Калкулатор за пресмятане на Справедлива Цена

Освен фундаменталните знания и реалните примери, които ще намериш в книгата, аз ти предоставям и един от моите модели за намиране на справедлива цена на дивидентни компании. Калкулаторът е с възможност за пресмятане по няколко сценария, с различни тегла, като по този начин можеш да "тестваш" компанията както си поискаш - консервативно, оптимистично или пък направо да я "затриеш" финансово и пак да видиш дали ще си заслужава инвестицията. Получаваш и детайлна видео инструкция как да работиш с калкулатора.

Кой съм аз и защо написах книгата "Силата на Дивидентите"?

Аз съм Димитър Ангелов, предприемач и инвеститор, запален по финансовата независимост и нейното постигане чрез дългосрочно инвестиране на фондовата борса. Мисията ми е “да предам нататък” и да споделя всичко, което знам с колкото се може повече българи, които търсят по-добър начин да управляват парите си.

Написах книгата “Силата на Дивидентите”, защото инвестирането в дивидентни компании е един от начините, който аз практикувам за спестяване на част от доходите си и с годините установих, че това е всъщност начин на спестяване, който всеки може да приложи и да спечели дългосрочно от него.

Целта ми с написването на тази книга е повече хора да осъзнаят, че инвестирането на фондовата борса в доказани дивидентни компании е един от най-удачните начини да използваме парите си. Това е и един от най-пасивните начини, като в същото време, със силата на сложната лихва, този тип инвестиция се превръща неминуемо и в доста печелившо начинание в дългосрочен план.

В тази книга споделям всички фундаментални знания за дивидентните компании, които трябва да усвоим преди да започнем да инвестираме в тях. И ги споделям на достъпен език, защото смятам, че инвестирането е за всеки и именно затова всяка информация трябва да е поднесена по разбираем начин.

Освен точните, ясни и работещи конкретни знания, фокусирани изцяло върху дивидентните компании, всеки закупил книгата получава достъп и до моите модели за пресмятане на справедлива цена на дивидентни акции, като също имате възможност да научите реално как се случва пресмятането чрез детайлно видео обяснение, което е достъпно за вас. След като изгледате видео урока, просто ще сте в състояние да пресметнете всяка компания, която пожелаете.

Искаш ли да спестяваш парите си по един доказано работещ, супер пасивен и печеливш начин? Всичко, от което имаш нужда като знания е събрано в тази книга. Това е един истински работещ наръчник за инвестиране в дивидентни акции на достъпен български език.

*** Силата на Дивидентите ***

Цена: 39 лв 29 лв

*ВАЖНО: Книгата е на хартиен носител и може да я поръчате с наложен платеж.

*ВАЖНО: В книгата ще намерите линк за сваляне на калкулатора за пресмятане на справедлива цена и видео урока с реални примери за използването на този калкулатор.

*ВАЖНО: Книгата е изцяло с образователна и информативна цел. Примерите с реални компании, както и останалото съдържание, не бива да се приемат като инвестиционен съвет.

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.