Ела в Angelov Dimitar Community 

Дивидентните компании ни предоставят възможност за истински пасивен доход, напълно реален и от нас не се изисква нищо друго освен да притежаваме добри компании, които изплащат дивиденти.

Но има редица особености, на които да обърнем внимание, за да направим правилния избор, да подберем правилните за нас дивидентни акции, които да ни осигурят сигурни пасивни доходи.

Чрез курса Как да избираме дивидентни компании?” ще научите как да анализирате, оценявате и инвестирате в акции, които ви дават добър баланс между растеж в цената и добър увеличаващ се дивидент.

Преминавайки този детайлен и практически видео курс, вие ще може спокойно да превърнете дивидентните акции в част от своето инвестиционно портфолио или да създадете изцяло ново такова с фокус ДИВИДЕНТИ.

Защо да изберете видео курса: 

“Как да избираме дивидентни компании?”

Дивидентните акции са едни от най-желаните активи на фондовата борса. Винаги е било така и тази традиция ще продължи и занапред. Притежавайки акции на добри дивидентни компании, ние инвеститорите всъщност притежаваме малки части от добри бизнеси, които покачват стойността си, като в същото време биваме възнаграждавани с редовни дивидентни плащания.

Има обаче “тънкости”, които трябва да знаем преди да започнем да инвестираме в дивидентни компании, за да можем в крайна сметка да подберем такива, които да държим дългосрочно и да разчитаме на регулярни доходи от тях.

Ако се интересувате от качествен, истински работещ анализ на дивидентни компании, поднесен на достъпен език с всички необходими инструменти, за да получите максимално добри резултати, то този курс е може би точно за вас.

Преминавайки през курса, вие със сигурност ще може да избирате добри дивидентни акции, които да ви “служат” дългосрочно.

Може би се уморихте да закупувате акции “напосоки” и портфолиото ви да е пълно с компании, които не познавате добре, нямате ясна представа защо ги притежавате и какво може да очаквате от тях?

Случвало ли ви се е да се чувствате подведени от самите себе си при инвестициите на фондовата борса? “Губите” ли се понякога из дебрите на това огромно море от активи, попадайки на най-различни и красноречиви анализи и мнения?

Ако отговоряте с “ДА” на тези въпроси, то този курс е точно за ВАСПозволете ми да ви покажа как сами може да правите свои собствени анализи и как да намирате перфектната логика зад тях. Научете се как да “разбирате” дивидентните компании по начин, който да работи за самите вас!

ТОП ползи от този курс

Спестяваш ВРЕМЕ

Съкращаваш месеци и дори години с помощта на ясно обяснените практически модели за оценка на дивидентни компании и анализаторските инструменти към курса.

Видео курс с ВЕЧЕН достъп

Разполагаш с винаги ъпдейтната последна версия на курса и може да гледаш модулите по всяко време на всяко едно устройство, което пожелаеш. Ще бъдеш винаги в крак с последните новости, които включвам - калкулатори, модели и др.!

КРАЙ на Незнанието и Колебанието

Ще научиш всичко за дивидентите - какво представляват, как работят, кога ги получаваш, какви данъци дължиш + още много важни детайли.

СТОП на грешките

Спираш да се луташ из стотиците акции и да "размиваш" портфолиото си със знайни и незнайни компании. Фокусираш се върху работещите решения!

Платформа за АНАЛИЗ на дивидентни компании

Получаваш готова платформа в excel за анализ на акции, които изплащат дивиденти. Платформата е автоматизирана и се състои от различни модели и калкулатори, които предоставят цялостна завършена финансова картина на анализираната компания. Всички бъдещи добавки към тази платформа ще бъдат налични и за теб.

Ставаш част от ИНВЕСТИЦИОННО ОБЩЕСТВО

Влизаш в затворена група с инвеститори като теб. Имаш достъп до платформа с ЧАТ на живо (DISCORD), където можеш да комуникираш с други хора, преминали през курсовете и обученията, които провеждам.

БОНУСИ, ТОМБОЛИ и индивидуални ОФЕРТИ

Като част от затвореното инвестиционно общество на angelovdimitar.com, ти имаш експозиция към много БОНУСИ, шанс да спечелиш награди от различни ТОМБОЛИ, както и индивидуални оферти и отстъпки за всички продукти.

Димитър Ангелов

Кой съм аз и какво ме кара да създавам курсове, обучения, видеа и статии на инвестиционни теми и теми “от живота”?

Аз съм Димитър Ангелов, предприемач и инвеститор, запален по финансовата независимост и нейното постигане чрез дългосрочно инвестиране на фондовата борса. Мисията ми е “да предам нататък” и да споделя всичко, което знам с колкото се може повече българи, които търсят по-добър начин да управляват парите си.

Стартирах сам. Самообучавах се за инвестирането и се учих в движение, допускайки много грешки и поучавайки се от тях. Минах през спекулацията и трейдинга, спечелих и изгубих много пари, нерви и време. Но придобих много опит, който е безценен и работи в моя полза. Намерих своето място при дългосрочните инвестиции. Установих, че за тях си заслужава да отделя време и усилия и да ги превърна в част от живота си.

Дисциплината, постоянството, решимостта и търпението са само малка част от качествата, които придобих и не спирам да развивам. Инвестирането с дългосрочен хоризонт влияе силно на живота ми. Този процес ми помага да съм финансово свободен и АЗ да определям бъдещето си.

Проектът angelovdimitar.com, който стартирах през лятото на 2020-та година, помага на стотици хора ежедневно да се ограмотяват по различни инвестиционни теми и да намират реални работещи решения за своите спестявания. Безплатната информация, поднесена на достъпен и разбираем език, е начинът, чрез който аз достигам до хиляди БЪЛГАРИ, които искат да помислят за своето по-добро финансово бъдеще. Щастлив съм от факта, че мога да помагам. Ще продължавам да го правя!

Видео съдържанието, което създавам на YOUTUBE канала ми, който е един от водещите в България на инвестиционна тематика, също дава реални решения за това как и в какво да започнем да инвестираме. Надявам се, че чрез добрите си намерения и пълната си отдаденост, да успявам да предам своя опит, за да бъдете вие все по-успешни инвеститори! 

Какво ще научите от курса:

“Как да избираме дивидентни компании?”

Искате ли да бъдете успешни дългосрочни инвеститори в дивидентни компании? Закупувайки този курс, вие инвестирате в знания, които ще ви помагат винаги занапред сами да избирате дивидентни акции, в които да вложите парите си и тези активи да ви носят стабилни регулярни пасивни доходи.

Поръчайте курса “Как да избираме дивидентни компании?” още СЕГА! Направете ВАЖНА СТЪПКА напред към успешните инвестиции.

Съкратете драстично времето за анализ и подбор на удачни за вас дивидентни акции. Сведете до минимум обичайните грешки на начинаещите инвеститори. Използвайте максимално ефективно вашите пари с курса, който дава реални работещи РЕШЕНИЯ!

Цена: 349 лв

Имате въпроси относно този курс? Просто попитайте! С телефонен разговор в рамките на 15 минути ще изясним всичко, което ви интересува.

*ВАЖНО: Този курс е изцяло с информативна цел. Той не представлява финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приема като такъв.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 2 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.