Ела в Angelov Dimitar Community – мястото, където ще научиш всичко за инвестициите!

Искаш ли да се заобиколиш с хора като теб – такива, с които заедно да извървиш пътя към успешното дългосрочно инвестиране?

Искаш ли да усвояваш нови знания, да разполагаш с полезни ресурси на един клик от теб и да ставаш все по-добър инвеститор?

Искаш ли да споделиш знанията си и да предадеш нататък?

Искаш ли да се развиваш и да помагаш?

Angelov Dimitar Community е мястото, където правим всичко това заедно, където можеш да се информираш!

Angelov Dimitar Community е общество, подходящо, както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори, склонни да отделят малко или много време. Колкото повече отделиш, толкова повече ще научиш. Информацията е подредена, категоризирана и предоставена по начин за "бързо" усвояване. Angelov Dimitar Community е със сигурност за ТЕБ, ако искаш да влезеш в света на успешното дългосрочно инвестиране, да живееш в този свят и да се развиваш.

Защо да участваш в Angelov Dimitar Community?

В България няма работещи затворени групи, тип общества, които да са изцяло ориентирани към информирането за дългосрочните инвестиции. Радостен съм, че с твоя помощ можем да развиваме едно такова общество, което да е работещо и полезно за всеки, който участва в него. В това общество не се дават финансови и инвестиционни съвети. Дават се ЗНАНИЯ!

Общуването, разговорите, дискусиите, споровете относно ползите от дългосрочните инвестиции, те разкриват пред нас нови истини, нови възгледи, нови хоризонти. Когато си обграден с хора, които са тръгнали по твоя път, то преходът в постигането на целите ти става по-лесен, по-приятен и най-важното – по-бърз!

Ежеседмичните ни видео срещи на живо в ZOOM, както и постоянната информация в DISCORD ти дават възможност да разговаряш с мен и други инвеститори, някои по-напреднали, други тъкмо стартиращи и всъщност, именно така се учим заедно и постигаме повече. Ето защо полезността е ТОП приоритет в нашето общество. Тук няма грешни въпроси, няма досадни въпроси, не е от значение кой колко знае, на какво ниво е и колко пари има в акаунта си. Тук оформяме нашия mindset, за да бъдем все по-добри в инвестирането. Помощта е около теб! Правилните решения са около теб! Ти просто трябва да ги вземеш и да ги използваш!

*В нашето общество няма инвестиционни или финансови съвети, добре е да знаеш това преди да се присъединиш.

Никой успешен инвеститор не е постигнал успеха си сам от нищото. Той е имал ментори, учил се е от други хора, бил е обграден от други инвеститори, поставил се е в такава среда, която предпоставя успехът да не го подмине.

Нашето обкръжение оформя мисленето ни и действията ни. Искаш ли да намериш мотивация за инвестиране? Ще я намериш при нас! И това няма да бъде мотивация стил “празни приказки”. Тук, аз, ти и всеки друг ще предоставяме реални и работещи решения, които са тествани и могат да заработят и за теб! Ако си напълно начинаещ, не се притеснявай, това общество е напълно подходящо за теб! Отначало ще “акумулираш” информация, ще я прилагаш на практика, ще задаваш въпроси, ще намираш отговори.

Ако искаш да имаш достъп до много полезни ресурси, подбрани, систематизирани и подредени в ред, в който да могат да бъдат използвани от всеки, то Angelov Dimitar Community е мястото, където ще намериш всичко, което те интересува за инвестициите. И не става въпрос само за теория и общи приказки. Става въпрос за достоверна, истинска, работеща информация, която ще ти помогне да правиш все по-успешни инвестиции и съответно да накараш парите си да заработят за теб с пълна сила!

Можеш да разчиташ на мен! Аз съм насреща! Споделям целия си опит и го правя практически. Пускам бялата дъска и започвам да информирам като чертая и обяснявам. Влизам в някой уебсайт, калкулатор или отчет и започвам да показвам и разяснявам. Ето така правим нещата в нашето мини общество. Ако имаш въпроси, те бързо ще намерят отговор. Ето това е полезността, подкрепена с факти и действителни работещи решения, които са тествани и доказани!

Спри да се луташ! Не губи време! Подходи с ясен план към дългосрочните инвестиции. Ела при нас в Angelov Dimitar Community и бъди добър, разумен и успешен дългосрочен инвеститор. Накарай парите си да работят за теб по най-ефективния начин!

ТОП ползи от Angelov Dimitar Community

Спестяваш ВРЕМЕ

Имаш въпрос? Намираш отговор! Толкова е лесно и бързо. Спестяваш супер много време. Без лутане, без колебание! Просто разчиташ на хора, които вече са минали по този път. И с твоите въпроси, ти помагаш и на друг, който занапред ще си ги задава.

Срещаме се на живо в ZOOM

Постоянно организираме срещи на живо по определени теми. Правим и Q&A сесии. Пускаме анкети и гласуваме на каква тема да е следващата ни среща. Всички срещи се пазят и са качени на сървъра ни и всеки може да ги гледа впоследствие отново.

Имаш достъп до много ресурси

Информацията е най-ценният ресурс. А достоверната работеща информация е безценна! Точно такава информация се стараем да предоставяме на всички в обществото. Инструменти, калкулатори, източници на данни, книги и какво ли още не... всичко е достъпно за теб и е на един клик разстояние.

Даряваш 10% за Благотворителност

Ти, записвайки се и заплащайки абонамент за Angelov Dimitar Community, директно ставаш дарител за някоя благотворителна кауза. 10% от сумата на всеки абонамент отива директно за благотворителност. Заедно ще решаваме на кой, с колко и как да помагаме.

Готови АНАЛИЗИ на компании

Имаш възможност да използваш всички калкулатори и платформи за анализ на акции от моите курсове и да достигаш до тяхната справедлива цена. Теглиш платформата в Excel и смяташ според твоите изисквания. Скоро ще разполагаме и с готов автоматизиран калкулатор за пресмятане на справедлива цена.

Ставаш част от ИНВЕСТИЦИОННО ОБЩЕСТВО

Общуваме всеки ден в DISCORD чрез чат или дори се чуваме в гласовите канали. Задаваш въпроси и намираш отговори, които ти спестяват време и усилия в търсене на информация. Обграждаш се с хора като теб и предаваш нататък. Не усещаш кога вече имаш знанията, с които и ти може да помогнеш!

Ексклузивни ОТСТЪПКИ

Като част от Angelov Dimitar Community ти имаш ексклузивен достъп до постоянни големи отстъпки за курсове, обучения и други услуги, които се предлагат на angelovdimitar.com. Тези ПРОМО кодове са само за членове на нашето общесто и ти дават възможност да преминеш курсове и обучения на много по-ниска цена.

Кой съм аз и защо създадох Angelov Dimitar Community?

Аз съм Димитър Ангелов, предприемач и инвеститор в стойност, запален по финансовата независимост и нейното постигане чрез дългосрочно инвестиране на фондовата борса. Мисията ми е “да предам нататък” и да споделя всичко, което знам с колкото се може повече българи, които търсят по-добър начин да управляват парите си.

Стартирах сам. Самообучавах се за инвестирането и се учих в движение, допускайки много грешки и поучавайки се от тях. Минах през спекулацията и трейдинга, спечелих и изгубих много пари, нерви и време. Но придобих много опит, който е безценен и работи в моя полза. Намерих своето място при дългосрочните инвестиции. Установих, че за тях си заслужава да отделя време и усилия и да ги превърна в част от живота си.

Дисциплината, постоянството, решимостта и търпението са само малка част от качествата, които придобих и не спирам да развивам. Инвестирането с дългосрочен хоризонт влияе силно на живота ми. Този процес ми помага да бъда финансово свободен и АЗ да определям бъдещето си.

Когато през 2020-та година стартирах проекта angelovdimitar.com, целта ми бе една – да споделям това, което знам и което научавам и по този начин да помогна на колкото се може повече хора да разберат ползата от дългосрочното инвестиране и съответно да го превърнат в част от живота си. Моят mindset бе променен преди години в тази положителна посока. 

Създадох стотици безплатни видеа и статии, обучения и видео курсове и моето съдържание достига до хиляди хора всеки ден. И не само достига… съдържанието, което създавам помага. Angelov Dimitar Community е следствие на всичко, което постигнах дотук, а именно ангажирането на една голяма аудитория в България, която се интересува от успешно инвестиране на фондовата борса. Това са хора като теб, които искат да бъдат финансово независими!

Angelov Dimitar Community е абонаментна услуга от нов тип, която цели единствено и само да помага на всеки, който иска да бъде успешен инвеститор – да оформи мисленето си, да има знанията, да има инструментите, да има характера, подхода, дисциплината + решителността да задейства своята инвестиционна машина.

 Искаш ли да се обградиш с хора, които гледат в твоята посока? Искаш ли да вървиш напред към постигане на финансови цели и да не бъдеш сам по пътя? 

Ако отговаряш с ДА на тези въпроси, то Angelov Dimitar Community е мястото за теб. Ще се радвам да се запознаем, да си поговорим, да бъдем по-добри инвеститори заедно!

Какво ще ти даде участието в Angelov Dimitar Community?

Какво НЯМА да ти даде участието в Angelov Dimitar Community?

Е, искаш ли да бъдеш успешен дългосрочен инвеститор и да вървиш с други като теб?

Имаш ли готовност да превърнеш инвестициите в част от живота си? Искаш ли да управляваш парите си по най-ефективния за теб начин?

Съкрати драстично времето за придобиване на знания! Всичко е налично за теб в Angelov Dimitar Community, просто го вземи. Обгради се с хора като теб. Обгради се с инвеститори, с които вървиш в една посока и тази посока е правилната!

В Angelov Dimitar Community НИЕ ДЕЙСТВАМЕ ЗАЕДНО!

Цена: 39 лв

*ВАЖНО: Абонаментът е за 1 месец (от дата до дата) и се подновява автоматично. Можеш да прекратиш своя абонамент по всяко време.

*ВАЖНО: Angelov Dimitar Community е общество изцяло с информативна цел. Дискусиите, коментарите и информацията, която се публикува, не бива да се приемат като финансови, инвестиционни или данъчни съвети.

Чудиш се дали Angelov Dimitar Community е за теб? Имаш въпроси, чиито отговори не намери в описаното дотук? Запази си един безплатен разговор с мен по телефона и в рамките на няколко минути ще отговоря на твоите въпроси.

Какво мислят хората за Angelov Dimitar Community и другите мои продукти и услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.