Ела в Angelov Dimitar Community 

Лесно е, когато някой сподели опит с теб. Това съкращава страшно много време, предпазва ни от редица автоматични грешки на начинаещия, както и ни осигурява едно по-плавно преминаване по тази пътека, а в случая с инвестициите, със сигурност можем да наречем това преминаване и много по-успешно и печелившо.

Радостен съм, че вече в продължение на много време, успявам да достигна до много хора чрез моето съдържание и то да им помогне.

Димитър Ангелов

Ако за пръв път попадате на моя уебсайт, ето малко информация за мен, за да знаете все пак с кой си имате работа 🙂

Името ми е Димитър Ангелов и съм запален по дългосрочните инвестиции. Минал съм през трейдинга и спекулацията и съм стигнал до един извод за себе си – дългосрочното инвестиране е това, за което си заслужава да отделям време и усилия. 

Вече няколко години практикувам този тип инвестиране и резултатите са налице. И тъй като с времето натрупах доста знания и опит, реших, че не е редно да ги “пазя” за себе си. Просто не намирам смисъл в това. 

Ето защо през 2020-та година създадох уебсайта angelovdimitar.com, на който може да откриете статии на подробни инвестиционни теми, каквито има най-вече в англоезичните сайтове, но с разликата, че съдържанието, което аз създавам, е на достъпен и разбираем български език и е изцяло насочено към начинаещи инвеститори.

През 2021-ва стартирах и YOUTUBE канал, който е един от водещите в България на тема инвестиции. Аудиторията от Българи, желаещи да започнат да инвестират расте с всеки изминал ден. И това само може да ме радва! Горд съм и съм щастлив, че мога да помогна на много хора в това отношение!

В отговор на вашите многобройни молби, препоръки и запитвания, имам огромното удоволствие да ви представя ОБУЧЕНИЯТА. Те са на видео запис с вечен достъп, детайлни, и дават информация как да се решат конкретни проблеми, с които всички начинаещи инвеститори се сблъскват.

Задавате ли си въпроси като:

Ако някои от горните въпроси постоянно изникват във вашето съзнание, то определено смятам, че благодарение на информацията, която ще получите от обученията, ще може да си отговорите на тези въпроси и да вземете информирано инвестиционно решение като дългосрочни инвеститори.

Чрез информацията, която ще придобиете ще може да направите сами изводи за себе си, а не да следвате някой друг. Искам да следвате себе си, да знаете какво правите, да сте наясно с инвестиционните механизми и практики, които прилагате, и по този начин да си изградите план, който да ви направи успешни дългосрочни инвеститори

Целта ми е да споделя с вас целия си опит, всичките си знания, цялата си практика, без да ви спестявам абсолютно нищо. Комбинирам това с добрите си намерения и отношение, комплектовам всичко за вас, и с голямо удоволстие ви го предоставям като услуги – такива, които дават конкретни отговори и решения.

ОБУЧЕНИЕ

***ИНВЕСТИРАЙ САМ!***

Цялостен видео курс по инвестиране

Научи се да инвестираш САМ ЗА СЕБЕ СИ! Не разчитай повече на другите! Вземи нещата в свои ръце! Придобий най-важните знания за инвестициите, за да имаш увереност и информираност и да вземаш правилните за ТЕБ инвестиционни решения.

Ето какво “накратко” включва това пълно обучение по инвестиране:

Преминавайки обучението “Инвестирай САМ!”, вие ставате част от затворено общество в DISCORD сървър, където може да проследявате новини и друга ПОЛЕЗНА информация за дългосрочните инвестиции.

Цена: 1647 лв 999 лв

А ето и какво ще научите в детайли от всеки отделен модул от курса “Инвестирай САМ!”

1. Инвестиционни намерения
Видео Курс

Цена: 180 лв

2. Как да си направим ПОРТФОЛИО?

Видео Курс

Цена: 290 лв

3. Как да намираме подценени компании?
Видео Курс

Цена: 349 лв

4. Как да инвестираме в ETF?
Видео Курс

Цена: 299 лв

5. Как да избираме дивидентни компании?
Видео Курс

Цена: 349 лв

6. Работа с платформата на Interactive Brokers
Видео Курс

Цена: 180 лв

Ако имате нужда от цялостен, завършен курс по инвестиране, чрез който ще добиете представа как може да изградите своето портфолио, как да го управлявате, как да подбирате правилните за вас активи и да ги анализирате, то може би обучението “ИНВЕСТИРАЙ САМ!”, е точно за вас. Чрез него ще преминете през всички процеси по определяне на успешните дългосрочни инвестиции.

ОБУЧЕНИЕ

***ИНВЕСТИРАЙ САМ!***

Цена: 1647 лв 999 лв

Спестявате 648 лв!

Имате въпроси относно обучението? Просто се свържете с мен! С телефонен разговор в рамките на 15 минути ще изясним всичко, което ви интересува.

*ВАЖНО: Всички обучения и курсове са изцяло с информативна цел. Те не представляват финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приемат като такива.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.