Лесно е, когато някой ти покаже вече отъпкан път, по който ти тепърва ще преминаваш. Това съкращава страшно много време, предпазва ни от редица автоматични грешки на начинаещия, както и ни осигурява едно по-плавно преминаване по тази пътека, а в случая с инвестициите, със сигурност можем да наречем това преминаване и много по-успешно и печелившо.

Радостен съм, че вече в продължение на много време, чрез индивидуалните консултации, които провеждам, както и чрез услугата по изграждане на портфолиа за дългосрочно инвестиране, успявам да работя с много хора и заедно намираме стабилни и успешни решения, индивидуално за всеки.

Може да видите детайли за консултациите и портфолиата тук:

Индивидуални Консултации и Изграждане на Портфолиа за Дългосрочно Инвестиране

Димитър Ангелов

Ако за пръв път попадате на моя уебсайт, ето малко информация за мен, за да знаете все пак с кой си имате работа 🙂

Името ми е Димитър Ангелов и съм запален по дългосрочните инвестиции. Минал съм през трейдинга и спекулацията и съм стигнал до един извод за себе си – дългосрочното инвестиране е това, за което си заслужава да отделям време и усилия. 

Вече няколко години практикувам този тип инвестиране и резултатите са налице. И тъй като с времето натрупах доста знания и опит, реших, че не е редно да ги “пазя” за себе си. Просто не намирам смисъл в това. 

Ето защо през 2020-та година създадох уебсайта angelovdimitar.com, на който може да откриете статии на подробни инвестиционни теми, каквито има най-вече в англоезичните сайтове, но с разликата, че съдържанието, което аз създавам, е на достъпен и разбираем български език и е изцяло насочено към начинаещи инвеститори.

През 2021-ва стартирах и YOUTUBE канал, който е един от водещите в България на тема инвестиции. Аудиторията от Българи, желаещи да започнат да инвестират расте с всеки изминал ден. И това само може да ме радва! Горд съм и съм щастлив, че мога да помогна на много хора в това отношение!

В отговор на вашите многобройни молби, препоръки и запитвания, имам огромното удоволствие да ви представя ОБУЧЕНИЯТА. Те са индивидуални, на живо и на видео запис с вечен достъп, детайлни, и решават конкретни проблеми, с които всички начинаещи инвеститори се сблъскват.

Задавате ли си въпроси като:

Ако някои от горните въпроси постоянно изникват във вашето съзнание, то определено смятам, че обученията, които ще ви предложа, са не само отговор на тези въпроси, а са цялостно решение за вашето инвестиционно бъдеще като дългосрочни инвеститори.

Искам да ви покажа как да инвестирате във ваша полза, а не просто да копирате някой друг. Искам да следвате себе си, да знаете какво правите, да сте наясно с инвестиционните механизми и практики, които прилагате, и по този начин да си изградите план, който да ви направи успешни дългосрочни инвеститори

Целта ми е да споделя с вас целия си опит, всичките си знания, цялата си практика, без да ви спестявам абсолютно нищо. Комбинирам това с добрите си намерения и отношение, комплектовам всичко за вас, и с голямо удоволстие ви го предоставям като услуги – такива, които дават конкретни отговори и решения.

ОБУЧЕНИЕ

***ИНВЕСТИРАЙ С МЕН!***

Цялостен индивидуален курс по инвестиране

Изграждаме вашия личен инвестиционен стил и инвестираме заедно, преминавайки през всички необходими процеси, за да се превърнете в добър дългосрочен инвеститор.

Ето какво “накратко” включва това пълно обучение по инвестиране:

Преминавайки обучението “Инвестирай с мен!”, вие ставате част от затворено инвестиционно общество в специална FACEBOOK група и DISCORD сървър с чат на живо, където на дневна база обсъждаме инвестиционни възможности и решаваме проблеми.

Цена: 1048 лв 790 лв

А ето и детайли за всеки отделен модул от курса “Инвестирай с мен!”

1. Инвестиционна Консултация

Цена: 150 лв

2. Изграждане на Портфолио

Цена: 260 лв

3. Видео Курс:
Как да намираме подценени компании?

Цена: 299 лв

4. Видео Курс:
Как да инвестираме в ETF?

5. Работа с платформата на Interactive Brokers

Цена: 90 лв

Ако имате нужда от индивидуален, цялостно завършен курс по инвестиране, чрез който ще добиете представа как да изградите своето портфолио, как да го управлявате, как да подбирате правилните за вас активи и да ги анализирате, то може би обучението “ИНВЕСТИРАЙ С МЕН!”, е точно за вас. Чрез него, ние заедно, в реално време, минаваме през всички процеси по определяне на успешни дългосрочни инвестиции и ги правим – закупуваме, подреждаме и задействаме вашето инвестиционно портфолио. Както виждате, този курс по инвестиране включва всички услуги, които предлагам и сега може да се възползвате от 258 лв намаление.

ОБУЧЕНИЕ

***ИНВЕСТИРАЙ С МЕН!***

Цена: 1048 лв 790 лв

Спестявате 258 лв!

Имате въпроси относно обучението? Просто запишете безплатна консултация с мен! С телефонен разговор в рамките на 15 минути ще изясним всичко, което ви интересува.

*ВАЖНО: Всички обучения и курсове са изцяло с образователна цел. Те не представляват финансов или инвестиционен съвет и не би следвало да се приемат като такива.

Какво мислят за мен хората, които използваха моите услуги:

5/5
Отзив 1 angelovdimitar.com
Отзив 2 angelovdimitar.com
Отзив 3 angelovdimitar.com
Отзив 5 angelovdimitar.com
Отзив 6 angelovdimitar.com

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.