Ела в Angelov Dimitar Community – мястото, където ще научиш всичко за инвестициите!

xChange.bg Станаха на 5 години и Раздават Награди

Докато angelovdimitar.com е на път да стане на цели 2 години, а youtube каналът Angelov Dimitar стана на 1 година, един друг готин иновативен български проект стана на цели 5 години! Това е xChange.bg – българският крипто ексчейндж, който не спира да се развива.

По случай рождения си ден, от xChange.bg раздават подаръци. 25 mystery box-а ще бъдат пуснати към 25 късметлии, а съдържанието вътре е уникално и ексклузивно. И сега най-важното: участието за една от мистериозните кутии не е обвързано с покупка или продажба на крипто през платформата на xChange, т.е. всеки може да се включи, дори и да не притежава никакво крипто, така че действайте, ето и условията за участие, елементарни са:

  • Последвайте/харесайте xChange.bg на тяхната Facebook страница или Instagram профил;
  • Отговорете на въпроса в поста с играта;
  • Отбележете свой приятел, който има нужда да започне да спестява;
  • Може да участвате неограничен брой пъти, като всеки път тагвате различен човек.

Какво е xChange.bg?

Нека ви припомня… това е българска платформа за търговия с криптовалути. От xChange.bg улесняват живота на доста българи, които искат да започнат да инвестират в криптовалути. Предлагат множество методи за закупуване и продаване на крипто, като всички те са легитимни и просто липсват проблемите с превод от и към български банки и всички други пречки, с които бихте се сблъскали, ако изберете да инвестирате през някоя чужда крипто борса като Binance, Coinbase, Kraken и други.

В статията и видеото за този ексчейндж споделям всичко, което съм научил за тях. Тествал съм услугите им и продължавам да ги използвам. Ето го и пълното съдържание, за да се запознаете в детайли с xChange.bg. Ще научите как може да се регистрирате, депозирате и закупите крипто бързо, лесно и безопасно.

Статия: xChange.bg – Инвестиране в Криптовалути от България

Видео: xChange.bg

Методите, чрез които може да закупите крипто са доста: EasyPay, CashTerminal, Settle, Банков превод, phyre (A1 wallet, Pay By Vivacom).

При продажба на крипто може да използвате EasyPay, Банков превод и ePay.

Settle е изключително удобна опция, както за покупка, така и съвсем скоро за продажба, тъй като всичко става адски бързо и лесно само през мобилния ви телефон. Ще намерите подробни инструкции как се оперира с това приложение отново в ето тази -> СТАТИЯ.

Безпроблемните операции по покупко продажба на крипто, изключително интуитивният интерфейс на уебсайта и платформата, бързото и удобно мобилно приложение, съпортът на български език… това са само част от предимствата, които xchange.bg предоставя за нас, българските потребители.

Малко по-високите комисионни и такси, бих казал, са напълно оправдани и ако аз съм съвсем начинаещ инвеститор, подложен на възможността да допусна редица грешки и да загубя криптото си и парите си, определено бих използвал xChange.bg за инвестиция в криптовалути.

xChange Boost – истински пасивният доход

Буквално преди няколко месеца от xChange.bg пуснаха и първата за България услуга за пасивна доходност, наречена xChange BOOST. Тази невероятна услуга ви дава възможност да депозирате фиатни средства a.k.a. пари 🙂 и да започнете да получавате годишен прираст за тях.

Най-вероятно много от вас вече са чували за така нареченото “стейкване”. Ако искате да научите какво представлява този процес, ето и статията ми по темата, с която хвърлям светлина 🙂 – Какво е Стейкване на Криптовалути

Накратко, стейкването на крипто ви дава възможност да получавате пасивен доход, просто като депозирате криптото си и то стои “паркирано” на някоя платформа. И предоставяйки криптовалути по този начин, платформите ги “впрягат” да работят и съответно получавате награда за това. А когато решите, просто прекратявате този процес и разполагате отново с криптовалутите си.

Но какво отличава xChange Boost от всички останали подобни услуги?

Ами, тази уникална услуга се отличава с това, че при нея дори не е необходимо да притежавате крипто. Да, точно така :). Необходими са ви само пари, фиатни пари, които да депозирате в своята BOOST сметка и започвате да трупате награди на всеки час. Тези награди се изчисляват на годишна база и са в размер на 6%, 7% и 8% на година, в зависимост от сумата, която “паркирате”. И всичко това е видимо за вас. Виждате в реално време ефектът от сложната лихва – как парите ви растат експоненциално.

А ето и пълни детайли за xChange BOOST във видеото, което направих.

Аз използвам услугата, депозирал съм, теглил съм и мога да потвърдя, че всичко се случва наистина бързо и безпроблемно. Изпробвал съм различни платежни методи, но най-удобните за мен са SETTLE и Банков Превод. И от банката ми, най-важното, не ме питат дали търгувам с крипто, както, ако избера някоя друга чужда крипто борса. Не ме заплашват, че ще блокират сметката ми и други подобни небивалици, на които сме свидетели. А това е изключително голямо предимство, защото, в крайна сметка, трябва да сме спокойни за парите си – да можем да ги депозираме, а ако ни се наложи или поискаме, да може да ги изтеглим без проблеми. Това е, което от xchange.bg ни предоставят – по-малко главоболия и повече сигурност.

Е, приятели, както винаги, не приемайте казаното и показаното от мен за финансов или инвестиционен съвет. Не това е целта ми. Просто искам да ви предоставя добри възможности, на които да хвърлите по едно око и да действате, ако ви харесат и прецените, че са удачни за вас.

xChange.bg ни дава точно такива възможности. Затова и на няколко пъти споменавам, че тук доходите са наистина пасивни. Голямото улеснение, че дори не е необходимо да притежавате крипто, за да използвате xChange Boost, няма как да бъде подминато просто така. Услугата е наистина уникална за България.

Радвам се, че има такива екипи от млади хора в България, които създават подобни платформи и предоставят услуги, които са достъпни за всеки желаещ да има досег до криптовалутите и възможността за пасивен доход.

Определено ви препоръчвам да участвате в томболата на xChange и ви пожелавам късмет. Може една от 25-те мистериозни кутии да се окаже при вас :). Ето и още веднъж условията за участие:

  1. Последвайте xChange.bg в социалните мрежи Facebook или Instagram;
  2. Отговорете на въпроса в играта от ето този пост;
  3. Тагнете свой приятел, който според вас има нужда да започне да спестява :);
  4. И не забравяйте, че може да участвате колкото пъти поискате, само всеки път тагвайте различен човек.

Това е то! Лесно, бързо и наградите са налице. Честит рожден ден xChange.bg! Дори и откъм рима го докарах 🙂


***Представям ви най-детайлния видео курс за начинаещи инвеститори: “Как да инвестирам като нищо не разбирам?. Този курс ви дава ключови основни знания за това как работи фондовата борса и активите, които се предлагат там. Ще разберете фундаментално всичко за инвестициите!

***Представям ви първата си книга: “Силата на Дивидентите”, която идва с видео курс и калкулатор. Това е един цялостен наръчник по инвестиране в дивидентни компании.

Aко искате да станете ПРО в инвестирането в активи и в инвестирането в стойност, то определено хвърлете едно око на продуктите и услугите, които предлагам. Те са изцяло практически насочени и вече работят за стотици хора в България, просто защото дават реални и работещи решения.

Angelov Dimitar Community е затвореното ни общество от инвеститори, където НЕ СЕ дават инвестиционни съвети и на дневна база с изцяло информационна цел анализираме различни инвестиционни възможности, имаме си платформа за анализ, която си е само наша и всеки може да допринесе за доразвиването на тази платформа, която дава всичко необходимо за един стойностен анализ на която и да е компания от фондовата борса.

Правим си срещи на живо всяка седмица в ZOOM, имаме запис на всички срещи, обучаваме се на различни теми, имаме workshop-ове, имаме тонове информация в нашия DISCORD сървър, готови портфолиа, тестваме различни стратегии на инвестиране с информационна и тестова цел. 

Ако искате да се присъедините, със сигурност няма да съжалявате! 

Цената на Angelov Dimitar Community ще е винаги подценена, бъдете сигурни в това! 

Абонирай се за Angelov Dimitar Community – Абонамент

Ако имате въпроси относно услугите и продуктите, запишете си една безплатна 15 минутна информативна консултация с мен по телефона и ще обсъдим това, което ви интересува.

БЕЗПЛАТНА ИНФОРМАТИВНА КОНСУЛТАЦИЯ

*Съдържанието на този уебсайт под формата на статии, видеа, продукти и услуги не бива да се приема като финансов или инвестиционен съвет. Инвестициите могат да се понижават и повишават. Капиталът ви е изложен на риск. НЕ инвестирайте, ако не сте наясно с този факт! Винаги взимайте информирани решения, базирани на собствено проучване.


Инвестиции с фиксирана доходност от 7% на година. Избери алтернативата на банков депозит iuvoSAVE: РЕГИСТРАЦИЯ! 

Инвестиции с фиксирана доходност от 6.75% на година с Bondora Go & Grow: РЕГИСТРАЦИЯ! 

Не забравяйте да се абонирате и за бюлетина на сайта, който ви изпращам всяка седмица с новини, новости, разсъждения върху пазарите и инвестициите – АБОНИРАЙ СЕ

Ако искате да подкрепите моя проект angelovdimitar.com, направете го в PATREON:

https://www.patreon.com/AngelovDimitar

Последвайте ме и във FBINSTAGRAM и TikTok

За да получавате известия за нови статии на сайта, запишете се за известия от камбанката в долния десен ъгъл на вашия екран.

Благодаря ви и до скоро!

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

СЕДМИЧЕН
БЮЛЕТИН

Хей, здравей! Искаш ли да се абонираш за седмичния бюлетин, който изпращам всеки понеделник?

Абонирай се сега и не изпускай нищо важно за инвестициите! Хиляди хора от България вече го направиха.